Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Sestava škrobnih živil in spremembe po termični obdelavi : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Močnik, Maja (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL https://repozitorij.upr.si
Opis: Prost dostop
 
.pdf DIP_Mocnik_Maja_2024.pdf (969,19 KB)
MD5: CCA09F99A003091566BC745F53830C73
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:škrob, škrobna živila, termična obdelava
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:M. Močnik
Leto izida:2024
Leto izvedbe:2024
Št. strani:Spletni vir (1 datoteka PDF (VI, 33 str.))
PID:20.500.12556/RUP-20203 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:189422595 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:19.03.2024
Število ogledov:637
Število prenosov:66
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici