Naslov: | Strategije prevajanja jedilnih listov in pomen hrane v identiteti kulture : diplomsko delo |
---|
Avtorji: | ID Sterniša, Etna (Avtor) ID Čok, Tina (Mentor) Več o mentorju... ID Paradiž, Martina (Komentor) |
Datoteke: | DIP_Sternisa_Etna_2024.pdf (1,04 MB) MD5: DE2AB351577F21244F380F222C0FC788
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
|
---|
Ključne besede: | hrana, jedilni listi, prevajalske strategije, tradicionalne jedi, kultura, kulinarično besedišče, lingua franca, diplomska dela |
---|
Kraj izida: | Koper |
---|
Kraj izvedbe: | Koper |
---|
Založnik: | E. Sterniša |
---|
Leto izida: | 2024 |
---|
Leto izvedbe: | 2024 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (43 str., [57] str. pril.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-20327 |
---|
UDK: | 81'25(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 198402819 |
---|
Opomba: | Sistemske zahteve: Adobe Acrobat Reader |
---|
Datum objave v RUP: | 11.06.2024 |
---|
Število ogledov: | 608 |
---|
Število prenosov: | 13 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |