Naslov: | Prevod in priredba baze podatkov o vsebnosti flavonoidov v živilih in glavni viri flavonoidov pri veganskem načinu prehranjevanja : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Češnovar Zupanc, Minca (Avtor) ID Mohorko, Nina (Mentor) Več o mentorju...  ID Petelin, Ana (Recenzent) ID Kovač, Boris (Recenzent) |
Datoteke: | MAG_Cesnovar_Zupanc_Minca_2025.pdf (1003,29 KB) MD5: 875537F7B73E95FE2B0297ED49437E60
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | flavonoidi, seznam živil, baza podatkov, veganska prehrana, zdravje |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | M. Češnovar Zupanc |
---|
Leto izida: | 2025 |
---|
Leto izvedbe: | 2025 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VI, 46 str., [16] str. pril.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-21207  |
---|
UDK: | 613.2 |
---|
COBISS.SI-ID: | 233368579  |
---|
Datum objave v RUP: | 20.04.2025 |
---|
Število ogledov: | 394 |
---|
Število prenosov: | 10 |
---|
Metapodatki: |  |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: |  |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |