Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uvajanje in nadzor HACCP sistemov v živilske trgovine
Avtorji:ID Šumak, Marjeta (Avtor)
ID Piskar, Franka (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL http://www.ediplome.fm-kp.si/Sumak_Marjeta_20070830.pdf
 
.pdf Sumak_Marjeta_20070830.pdf (1,20 MB)
MD5: 1700AF008CC66C356E85694171D0F49F
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:HACCP sistem, kritična kontrolna točka, higiena živil, zdravstvena ustreznost, diplomska dela
Kraj izida:Koper
Založnik:[M. Šumak]
Leto izida:2006
Št. strani:XI, 48 str. + pril.
PID:20.500.12556/RUP-3073 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:614.31:64.024.5(043.2)
COBISS.SI-ID:2041815 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.10.2013
Število ogledov:4314
Število prenosov:136
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
ŠUMAK, Marjeta, 2006, Uvajanje in nadzor HACCP sistemov v živilske trgovine [na spletu]. Diplomsko delo. Koper : M. Šumak. [Dostopano 16 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=3073
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici