Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
The influence of Slovenian traditional and modified Spanish style production technology on the sensory quality of table olives from Slovenian Istria
Avtorji:
ID
Valenčič, Vasilij
(Avtor)
ID
Bešter, Erika
(Avtor)
ID
Bučar-Miklavčič, Milena
(Avtor)
ID
Butinar, Bojan
(Avtor)
ID
Golob, Terezija
(Avtor)
Datoteke:
http://elsevier.conference-services.net/resources/247/1894/pdf/SENS2010_0231.pdf
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
3.15 - Prispevek na konferenci brez natisa
Organizacija:
UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:
table olives
,
traditional production
,
biophenols
Kraj izida:
Vitoria-Gasteiz
Leto izida:
2010
PID:
20.500.12556/RUP-4116
UDK:
664.85:634.63(497.47)
COBISS.SI-ID:
1867987
Datum objave v RUP:
15.10.2013
Število ogledov:
4969
Število prenosov:
21
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj