Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
An overview of training methods that promote the highest lipid oxidation during and after a single exercise session
Avtorji:
ID
Purkart, Barbara
(Avtor)
ID
Šimunič, Boštjan
(Avtor)
ID
Gerževič, Mitja
(Avtor)
Datoteke:
https://www.dlib.si/details/URN:NBN:SI:DOC-WG74R1W4
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
UPR - Univerza na Primorskem
Ključne besede:
endurance exercise
,
interval exercise
,
training
,
nutrition
,
fatty acid
,
triacylglycerol
Leto izida:
2015
Št. strani:
str. 93-118
Številčenje:
Vol. 6, no. 2
PID:
20.500.12556/RUP-8281
ISSN:
2335-4240
UDK:
796.015:613.2
COBISS.SI-ID:
1538254788
Datum objave v RUP:
09.08.2016
Število ogledov:
3869
Število prenosov:
39
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vadba vzdržljivosti
,
intervalna vadba
,
trening
,
prehrana
,
maščobne kisline
,
triglicerol
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj