Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Ensuring restaurant quality and guests' loyalty : an integrative model based on marketing (7P) approach
Avtorji:
ID
Kukanja, Marko
(Avtor)
ID
Gomezelj Omerzel, Doris
(Avtor)
ID
Kodrič, Borut
(Avtor)
Datoteke:
http://www.tandfonline.com/doi/pdf/10.1080/14783363.2016.1150172
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Delo ni kategorizirano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
FM - Fakulteta za management
Ključne besede:
F&B management
,
loyalty
,
marketing mix
,
restaurant quality
Leto izida:
2016
Št. strani:
str. 1-18
PID:
20.500.12556/RUP-8568
ISSN:
1478-3363
UDK:
005.336.3
DOI:
10.1080/14783363.2016.1150172
COBISS.SI-ID:
1538177476
Datum objave v RUP:
07.08.2016
Število ogledov:
3766
Število prenosov:
151
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj