Naslov: | Variations of phenolic compounds and sensory properties of virgin olive oils from the variety 'Istrska belica' |
---|
Avtorji: | ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor) ID Golob, Terezija (Avtor) ID Valenčič, Vasilij (Avtor) ID Bešter, Erika (Avtor) ID Butinar, Bojan (Avtor) ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor) |
Datoteke: | https://acta.imeko.org/index.php/acta-imeko/article/view/IMEKO-ACTA-05%20%282016%29-06/pdf
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Delo ni kategorizirano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | UPR - Univerza na Primorskem
|
---|
Ključne besede: | olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belica |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Št. strani: | Str. 22-31 |
---|
Številčenje: | Vol. 5, no. 1 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-8594 |
---|
ISSN: | 2221-870X |
---|
UDK: | 665.327.3 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1538397380 |
---|
Datum objave v RUP: | 07.08.2016 |
---|
Število ogledov: | 3936 |
---|
Število prenosov: | 124 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |