Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Statistika RUP
Statistika RUP
A-
|
A+
|
Natisni
Osnovno
Top lestvice
Gradiva
Datoteke
Letna poročila
Mentor
Osnovno
Bibliografija
Objave zaključnih del
Top ključne besede
Pojavnost ključnih besed
Komentorji
Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.
Doktorska dela (1)
Tanja Planinc:
Model spremljanja učinkovitosti in uspešnosti malih in srednje velikih podjetij v prehrambnem gostinstvu
Diplomska dela (8)
Anet Jagodič:
Kulturne značilnosti prehranjevanja Slovencev in Američanov
Tjaša Gorjup:
Zadovoljstvo tujih turistov z gastronomijo v Ljubljani
Ines Zulian:
Ponudba tradicionalnih istrskih jedi v obalnih prehrambenih obratih
Jasmina Gregorič:
Analiza hotelskega gospodinjstva v izbranih hotelih na Slovenski obali
Tina Klopčič:
Hotel Savica kot primer družinam prijaznega hotela
Saša Stušek:
Vpliv Michelinovega vodnika na slovensko kulinarično ponudbo-percepcija domačih gostov
Kristina Bogataj:
Odnos zaposlenih do izvajanja družbeno odgovornih praks v izbranem hotelskem podjetju
Taja Kavčič:
Vpliv Covid-19 na obratovanje gostinskih obratov v občini Piran
Druga dela (15)
Marko Kukanja, Tanja Planinc:
Operational crisis management techniques in the catering industry in times of recession
Marko Kukanja:
Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
Marko Kukanja, Tanja Planinc:
Restaurant quality, a cross-national comparison between two neighbouring North Mediterranean domestic customers´ perspective
Marko Kukanja, Doris Gomezelj Omerzel, Borut Kodrič:
Ensuring restaurant quality and guests' loyalty
Marko Kukanja:
Restaurant quality measurement based on marketing factors
Maja Uran Maravić, Marko Kukanja:
Spodbujanje kakovosti v prehrambenem gostinstvu, primer obratov v ruralnem okolju
Doris Gomezelj Omerzel:
Inovativnost kot ključni dejavnik uspešnosti podjetja
Marko Kukanja:
Od beneškega bakalaja do sladke Istre
Marko Kukanja:
Management kakovosti v prehrambenem turizmu
Trajnostno upravljanje s turistično destinacijo Mediteranska Slovenija
Tanja Planinc, Marko Kukanja, Saša Planinc:
Classification and efficiency analysis of Slovenian restaurant SMEs
Tanja Planinc, Marko Kukanja:
Efficiency analysis of restaurants operating in the rural ares
Marko Kukanja, Tanja Planinc:
Service quality in restaurants operating in a rural area
Turistična podjetja in pandemija covida-19
Marko Kukanja:
A 7P comparison between restaurant managers' and custumers' post-COVID-19 quality expectations