Lupa

Statistika RUP

A- | A+ | Natisni

Bibliografija osebe. Seznam zajema vsa gradiva in ne le tista, kje je oseba mentor.

Doktorska dela (1)

  1. Tanja Planinc: Model spremljanja učinkovitosti in uspešnosti malih in srednje velikih podjetij v prehrambnem gostinstvu

Diplomska dela (8)

  1. Anet Jagodič: Kulturne značilnosti prehranjevanja Slovencev in Američanov
  2. Tjaša Gorjup: Zadovoljstvo tujih turistov z gastronomijo v Ljubljani
  3. Ines Zulian: Ponudba tradicionalnih istrskih jedi v obalnih prehrambenih obratih
  4. Jasmina Gregorič: Analiza hotelskega gospodinjstva v izbranih hotelih na Slovenski obali
  5. Tina Klopčič: Hotel Savica kot primer družinam prijaznega hotela
  6. Saša Stušek: Vpliv Michelinovega vodnika na slovensko kulinarično ponudbo-percepcija domačih gostov
  7. Kristina Bogataj: Odnos zaposlenih do izvajanja družbeno odgovornih praks v izbranem hotelskem podjetju
  8. Taja Kavčič: Vpliv Covid-19 na obratovanje gostinskih obratov v občini Piran

Druga dela (15)

  1. Marko Kukanja, Tanja Planinc: Operational crisis management techniques in the catering industry in times of recession
  2. Marko Kukanja: Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
  3. Marko Kukanja, Tanja Planinc: Restaurant quality, a cross-national comparison between two neighbouring North Mediterranean domestic customers´ perspective
  4. Marko Kukanja, Doris Gomezelj Omerzel, Borut Kodrič: Ensuring restaurant quality and guests' loyalty
  5. Marko Kukanja: Restaurant quality measurement based on marketing factors
  6. Maja Uran Maravić, Marko Kukanja: Spodbujanje kakovosti v prehrambenem gostinstvu, primer obratov v ruralnem okolju
  7. Doris Gomezelj Omerzel: Inovativnost kot ključni dejavnik uspešnosti podjetja
  8. Marko Kukanja: Od beneškega bakalaja do sladke Istre
  9. Marko Kukanja: Management kakovosti v prehrambenem turizmu
  10. Trajnostno upravljanje s turistično destinacijo Mediteranska Slovenija
  11. Tanja Planinc, Marko Kukanja, Saša Planinc: Classification and efficiency analysis of Slovenian restaurant SMEs
  12. Tanja Planinc, Marko Kukanja: Efficiency analysis of restaurants operating in the rural ares
  13. Marko Kukanja, Tanja Planinc: Service quality in restaurants operating in a rural area
  14. Turistična podjetja in pandemija covida-19
  15. Marko Kukanja: A 7P comparison between restaurant managers' and custumers' post-COVID-19 quality expectations
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici