Lupa

Statistics of RUP

A- | A+ | Print

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

MSc theses (7)

  1. Doris Mahnič: Vpliv matičnega mlečka na skupni antioksidativni potencial pri asimptomatskih posameznikih
  2. Maruša Masle: Mikrobiotska obremenitev v proizvodnji medicinskih pripomočkov
  3. Emina Fajković: Poznavanje pomena in uporabe probiotikov med starši novorojenčkov, dojenčkov in predšolskih otrok
  4. Tjaša Mlakar: Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
  5. Petra Vodopivec: Povezava med sestavo črevesne mikrobiote in prehrano zdravih posameznikov
  6. Eva Premk: Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco
  7. Katarina Kastelic: Uporaba in poznavanje konzervansov s strani potrošnika

BSc theses (22)

  1. Špela Radkovič: Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano
  2. Katarina Adamič: Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje
  3. Irena Živković: Antibiotična terapija in vloga probiotikov pri uravnavanju črevesne mikroflore
  4. Eva Premk: Vpliv probiotikov pri preprečevanju kolorektalnega raka
  5. Iva Ava Hmelak: Vpliv veganstva na sestavo črevesne mikrobiote
  6. Dominika Češek: Uživanje probiotikov pri gibalno/športno aktivni populaciji
  7. Anja Grandovec: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnji avtističnega spektra
  8. Lina Habjanič: Povezava črevesne mikrobiote in Alzheimerjeve bolezni
  9. Katja Klobasa: Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
  10. Anja Križnar: Poznavanje in navade uživanja kariogenih živil med osnovnošolci
  11. Renato Liber: Bolnišnične okužbe in problem večkratno odpornih mikroorganizmov
  12. Hana Kavčič: Glivične okužbe pri novorojenčkih in otrocih
  13. Nika Stele: Uporaba vodikovega peroksida v živilski industriji
  14. Eva Borštnik: Delovna oblačila zdravstvenega osebja kot vir patogenih mikroorganizmov
  15. Karin Laznik: Vpliv črevesne mikrobiote pri motnjah, kot sta depresija in anksioznost
  16. Martina Nagode: Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev
  17. Maja Kisovec: Preprečevanje okužb s SARS-Cov-2 pri pacientih, ki se zdravijo s hemodializo
  18. Sandra Titan: Poznavanje bolnišničnih okužb med splošno populacijo
  19. Patricija Marolt: Mikrobiota črevesja in kože in atopijski dermatitis
  20. Erika Škedelj: Mnenje staršev o neobveznem cepljenju proti noricam
  21. Ema Moser: Redke zoonoze, ki se prenašajo s hrano in vodo
  22. Andrejka Vončina Čermelj: Potencialni viri okužb, povezanih z zdravstvom, v enoti intenzivne terapije

Other documents (3)

  1. Katja Kranjc, Ana Petelin, Jure Pražnikar, Esther Nova, Noemi Redondo, Marcos Ascensión, Zala Jenko Pražnikar: Obesity measures and dietary parameters as predictors of gut microbiota phyla in healthy individuals
  2. Zdravje starostnikov
  3. Zdravje starostnikov
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica