Your browser does not allow JavaScript!
JavaScript is necessary for the proper functioning of this website. Please enable JavaScript or use a modern browser.
SLO
Login
Search
Browsing
Upload document
Statistics
RUP
FAMNIT - Faculty of Mathematics, Science and Information Technologies
FHŠ - Faculty of Humanities
FM - Faculty of Management
FTŠ Turistica - Turistica – College of Tourism Portorož
FVZ - Faculty of Health Sciences
IAM - Andrej Marušič Institute
PEF - Faculty of Education
UPR - University of Primorska
ZUP - University of Primorska Press
COBISS
University of Primorska, University Library - all departments
First page
/
Statistics of RUP
Statistics of RUP
A-
|
A+
|
Print
Basic
Files
Mentor
Basic
Bibliography
Published theses
Top keywords
Keyword timeline
Co-mentors
Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.
MSc theses (7)
Doris Mahnič:
Vpliv matičnega mlečka na skupni antioksidativni potencial pri asimptomatskih posameznikih
Maruša Masle:
Mikrobiotska obremenitev v proizvodnji medicinskih pripomočkov
Emina Fajković:
Poznavanje pomena in uporabe probiotikov med starši novorojenčkov, dojenčkov in predšolskih otrok
Tjaša Mlakar:
Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
Petra Vodopivec:
Povezava med sestavo črevesne mikrobiote in prehrano zdravih posameznikov
Eva Premk:
Uživanje probiotičnih izdelkov in fermentiranih živil pri bolnikih z laktozno intoleranco
Katarina Kastelic:
Uporaba in poznavanje konzervansov s strani potrošnika
BSc theses (22)
Špela Radkovič:
Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano
Katarina Adamič:
Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje
Irena Živković:
Antibiotična terapija in vloga probiotikov pri uravnavanju črevesne mikroflore
Eva Premk:
Vpliv probiotikov pri preprečevanju kolorektalnega raka
Iva Ava Hmelak:
Vpliv veganstva na sestavo črevesne mikrobiote
Dominika Češek:
Uživanje probiotikov pri gibalno/športno aktivni populaciji
Anja Grandovec:
Vpliv črevesne mikrobiote pri motnji avtističnega spektra
Lina Habjanič:
Povezava črevesne mikrobiote in Alzheimerjeve bolezni
Katja Klobasa:
Antioksidativna kapaciteta rdečih vin
Anja Križnar:
Poznavanje in navade uživanja kariogenih živil med osnovnošolci
Renato Liber:
Bolnišnične okužbe in problem večkratno odpornih mikroorganizmov
Hana Kavčič:
Glivične okužbe pri novorojenčkih in otrocih
Nika Stele:
Uporaba vodikovega peroksida v živilski industriji
Eva Borštnik:
Delovna oblačila zdravstvenega osebja kot vir patogenih mikroorganizmov
Karin Laznik:
Vpliv črevesne mikrobiote pri motnjah, kot sta depresija in anksioznost
Martina Nagode:
Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev
Maja Kisovec:
Preprečevanje okužb s SARS-Cov-2 pri pacientih, ki se zdravijo s hemodializo
Sandra Titan:
Poznavanje bolnišničnih okužb med splošno populacijo
Patricija Marolt:
Mikrobiota črevesja in kože in atopijski dermatitis
Erika Škedelj:
Mnenje staršev o neobveznem cepljenju proti noricam
Ema Moser:
Redke zoonoze, ki se prenašajo s hrano in vodo
Andrejka Vončina Čermelj:
Potencialni viri okužb, povezanih z zdravstvom, v enoti intenzivne terapije
Other documents (3)
Katja Kranjc, Ana Petelin, Jure Pražnikar, Esther Nova, Noemi Redondo, Marcos Ascensión, Zala Jenko Pražnikar:
Obesity measures and dietary parameters as predictors of gut microbiota phyla in healthy individuals
Zdravje starostnikov
Zdravje starostnikov