Lupa

Statistics of RUP

A- | A+ | Print

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Mojca Stubelj

Together there are 196 keywords, that are appearing 252 times.
26 of them (13.27 % of all) appear more than once, together appearing 82 times (32.54 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
11x13.41%zaključne projektne naloge
8x9.76%prehrana
6x7.32%uravnotežena prehrana
5x6.1%zdravje
4x4.88%prehranjevalne navade
3x3.66%sladkorna bolezen, delovno mesto, magistrske naloge, prehranska dopolnila, vpliv na zdravje, zdrava prehrana
2x2.44%dojenčki, vegani, znanje, nosečnost, celiakija, telesna sestava, laktozna intoleranca, uvajanje goste hrane, holesterol, diplomske naloge, kronične nenalezljive bolezni, ukrepi, alergeni, diete, probiotiki
1xbolezni, tradicionalna kuhinja, javno zdravje, tanko črevo, brezglutenska dieta, preprečevanje, debelost, vipavska kuhinja, vsakdanji jedilnik, prehrana dojenčka, presnovni vtis, veganska prehrana, prehrana matere, zgodnja prehrana, praznični jedilnik, presnovno programiranje, nadomestek obroka, predšolski otroci, rak, posledice, študenti, planet, obrati javne prehrane, ohranitev planeta, matere, študentski obroki, smernice zdravega prehranjevanja, hranila, novorojenčki, delavnice, maščobne kisline, starši, paleolitska prehrana, srčno-žilne bolezni, smernice, psihološki testi, brezglutenska prehrana, malabsorbcija, prehrana malčkov, priporočila, gluten, kalcij, dieta, kalij, fosfat, natrij, kognitivni razvoj, vitamin C, nočno delo, mikrobiota, probiotične bakterije, probiotični izdelki, vegetarijanska prehrana, jedilniki, postopki shranjevanja živil, kašasta dieta, hranilna ustreznost, energijska ustreznost, kronična ledvična odpoved, hidracija, ketogena dieta, zdravilišča, laboratorijski testi, uporabnice varne hiše, GLUT 1, melanoidi, kava, kofein, klorogenska kislina, diterpeni, raziskava, zdravo prehranjevanje, redukcija telesne mase, mišična masa, telesna aktivnost, aerobni trening, astronavtska prehrana, vesolje, priročnik, zaključna projektna naloga, astronavti, anemija, bolniki, fermentacija, mlečne maščobe, sadje, polifenoli, mlečni izdelki, mleko, zelišča, lastnosti, toksičnost, dojenček, dopolnilna prehrana, tehnološki postopki, veganski način prehranjevanja, prehranska priporočila, bbolezenska stanja, stročnice, FIGO smernice, uvajanje čvrste hrane na željo otroka, prehransko programiranje, 1000 dni, začimbe, krvni sladkor, vrtec, škrob, škrobna živila, termična obdelava, vzgojitelji, intoleranca, prevelik vnos beljakovin, visokobeljakovinske diete, alergije, prehrana dojenčkov, alergije na hrano, pisarniški delavci, delavci na terenu, krom, oksidativni stres, vpliv na okolje, rastlinska prehrana, alergije pri dojenčkih, žitne kaše, trajnostna prehrana, kritična hranila, uživanje rib, življenjski slog, zdravniki, Slovenija, ostanki hrane na krožnikih, rakava obolenja, sladkorna bolezen tipa 2, kobalamin, vegetarijanstvo, hipertermija, neješčnost, razlogi, promocija zdravja na delovnem mestu, edukacija, starostniki, prehransko znanje, policisti, otroci, bolnišnica, beljakovine, veganstvo, vitamin B12, rastlinske beljakovine, maščobna kislina, poraba olj, sarkopenija, prehrana starostnika, rastlinska olja, maščobno-kislinski sestav, prednosti uživanja rib, intervencija, biomarkerji, vpliv prehrane na sarkopenijo in krhkost, prehranski ukrepi, in vitro meso, ekološka ozaveščenost, neofobija, etnomofagija, dietetik, podhranjenost, prehransko presejanje, prehranska podpora, domovi za starejše, antropometrija
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica