Keywords: kruh, droži, fermentacija, celiakija, začetna kulturaPublished in RUP: 25.04.2024; Views: 78; Downloads: 0 Link to file
Keywords: mleko, mlečni izdelki, laktozna intoleranca, fermentacija, mlečne maščobePublished in RUP: 19.09.2023; Views: 497; Downloads: 28 Full text (962,40 KB)
Keywords: kislo zelje, kisla repa, fermentacija, mkroorganizmiPublished in RUP: 06.01.2021; Views: 1331; Downloads: 95 Full text (1,66 MB)
Abstract: Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snoviKeywords: kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacijePublished in RUP: 13.10.2015; Views: 4592; Downloads: 49 Link to full text