Ključne besede: kruh, droži, fermentacija, celiakija, začetna kulturaObjavljeno v RUP: 25.04.2024; Ogledov: 63; Prenosov: 0 Povezava na datoteko
Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, laktozna intoleranca, fermentacija, mlečne maščobeObjavljeno v RUP: 19.09.2023; Ogledov: 495; Prenosov: 28 Celotno besedilo (962,40 KB)
Ključne besede: kislo zelje, kisla repa, fermentacija, mkroorganizmiObjavljeno v RUP: 06.01.2021; Ogledov: 1331; Prenosov: 95 Celotno besedilo (1,66 MB)
Opis: Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snoviKljučne besede: kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacijeObjavljeno v RUP: 13.10.2015; Ogledov: 4587; Prenosov: 49 Povezava na celotno besedilo