Lupa

A- | A+ | Natisni

Repozitorij Univerze na Primorskem (RUP) je enotna vstopna točka za dostop do elektronskih informacijskih virov, ki nastajajo na Univerzi na Primorskem ali se jih kupuje za potrebe znanstvenoraziskovalne, strokovne in umetniške dejavnosti na Univerzi na Primorskem.

Naš repozitorij trenutno ponuja e-diplomska dela, magistrska in doktorska dela nekaterih članic Univerze na Primorskem. Predstaviti želimo spletne izdaje znanstvenih in strokovnih revij in knjižne zbirke ter druge publikacije, katerih izdajatelj ali soizdajatelj je Univerza na Primorskem. Do teh gradiv lahko pridete z brskanjem po hierarhični strukturi področij ali z enostavnim oziroma naprednim iskanjem.

Želimo si, da bodo čimprej dostopna gradiva vseh fakultet Univerze na Primorskem. Poleg diplomskih del, magistrskih in doktorskih del bomo vključili v RUP tudi e-učna gradiva ter druge publikacije in prispevke, katerih avtorji so sodelavci Univerze na Primorskem. Repozitorij Univerze na Primorskem vključuje tudi zbirke drugih elektronskih informacijskih virov, ki jih knjižnice Univerze na Primorskem kupujemo za naše uporabnike in so dostopne preko spletne aplikacije Univerze na Primorskem.

Pogoji uporabe

Partnerji Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici