Lupa

Statistics of RUP

A- | A+ | Print

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Mojca Stubelj

Together there are 188 keywords, that are appearing 238 times.
24 of them (12.77 % of all) appear more than once, together appearing 74 times (31.09 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
10x13.51%zaključne projektne naloge
7x9.46%prehrana
5x6.76%zdravje, uravnotežena prehrana
4x5.41%prehranjevalne navade
3x4.05%sladkorna bolezen, vpliv na zdravje, zdrava prehrana, magistrske naloge, prehranska dopolnila
2x2.7%celiakija, znanje, vegani, nosečnost, telesna sestava, holesterol, laktozna intoleranca, dojenčki, ukrepi, alergeni, probiotiki, kronične nenalezljive bolezni, delovno mesto, uvajanje goste hrane
1xtradicionalna kuhinja, bolezni, tanko črevo, ohranitev planeta, vipavska kuhinja, praznični jedilnik, presnovni vtis, veganska prehrana, rak, anemija, prehrana dojenčka, prehrana matere, presnovno programiranje, planet, zgodnja prehrana, vsakdanji jedilnik, nadomestek obroka, študenti, študentski obroki, smernice zdravega prehranjevanja, obrati javne prehrane, matere, smernice, starši, paleolitska prehrana, srčno-žilne bolezni, predšolski otroci, novorojenčki, delavnice, hranila, kava, maščobne kisline, brezglutenska dieta, ketogena dieta, malabsorbcija, prehrana malčkov, priporočila, kognitivni razvoj, brezglutenska prehrana, gluten, kalij, fosfat, natrij, kalcij, vitamin C, postopki shranjevanja živil, nočno delo, mikrobiota, probiotične bakterije, probiotični izdelki, vegetarijanska prehrana, jedilniki, kašasta dieta, hranilna ustreznost, energijska ustreznost, dieta, kronična ledvična odpoved, laboratorijski testi, uporabnice varne hiše, raziskava, zdravo prehranjevanje, psihološki testi, posledice, klorogenska kislina, diterpeni, melanoidi, GLUT 1, priročnik, zaključna projektna naloga, mišična masa, telesna aktivnost, aerobni trening, hidracija, redukcija telesne mase, diete, astronavti, vesolje, astronavtska prehrana, kofein, promocija zdravja na delovnem mestu, uvajanje čvrste hrane na željo otroka, prehransko programiranje, 1000 dni, FIGO smernice, dopolnilna prehrana, dojenček, mlečne maščobe, sadje, polifenoli, stročnice, tehnološki postopki, prednosti uživanja rib, intervencija, biomarkerji, maščobno-kislinski sestav, uživanje rib, kritična hranila, veganski način prehranjevanja, prehranska priporočila, bbolezenska stanja, fermentacija, mlečni izdelki, žitne kaše, trajnostna prehrana, rastlinska prehrana, vpliv na okolje, alergije pri dojenčkih, alergije na hrano, škrobna živila, termična obdelava, prehrana dojenčkov, pisarniški delavci, delavci na terenu, lastnosti, toksičnost, mleko, zelišča, začimbe, krom, oksidativni stres, krvni sladkor, rastlinska olja, maščobna kislina, razlogi, bolnišnica, bolniki, veganstvo, neješčnost, ostanki hrane na krožnikih, življenjski slog, zdravniki, Slovenija, otroci, policisti, zdravilišča, javno zdravje, debelost, antropometrija, prehransko znanje, škrob, edukacija, starostniki, rakava obolenja, sladkorna bolezen tipa 2, prehransko presejanje, prehranska podpora, domovi za starejše, podhranjenost, prehranski ukrepi, vpliv prehrane na sarkopenijo in krhkost, poraba olj, sarkopenija, prehrana starostnika, dietetik, in vitro meso, kobalamin, vegetarijanstvo, hipertermija, vitamin B12, rastlinske beljakovine, ekološka ozaveščenost, neofobija, etnomofagija, preprečevanje
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica