Lupa

Statistika RUP

A- | A+ | Natisni

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Mojca Stubelj

Vseh ključnih besed je 188, ki se skupaj pojavijo 238 krat.
24 ključnih besed (12.77 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 74 krat (31.09 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
10x13.51%zaključne projektne naloge
7x9.46%prehrana
5x6.76%zdravje, uravnotežena prehrana
4x5.41%prehranjevalne navade
3x4.05%sladkorna bolezen, vpliv na zdravje, zdrava prehrana, magistrske naloge, prehranska dopolnila
2x2.7%celiakija, znanje, vegani, nosečnost, telesna sestava, holesterol, laktozna intoleranca, dojenčki, ukrepi, alergeni, probiotiki, kronične nenalezljive bolezni, delovno mesto, uvajanje goste hrane
1xtradicionalna kuhinja, bolezni, tanko črevo, ohranitev planeta, vipavska kuhinja, praznični jedilnik, presnovni vtis, veganska prehrana, rak, anemija, prehrana dojenčka, prehrana matere, presnovno programiranje, planet, zgodnja prehrana, vsakdanji jedilnik, nadomestek obroka, študenti, študentski obroki, smernice zdravega prehranjevanja, obrati javne prehrane, matere, smernice, starši, paleolitska prehrana, srčno-žilne bolezni, predšolski otroci, novorojenčki, delavnice, hranila, kava, maščobne kisline, brezglutenska dieta, ketogena dieta, malabsorbcija, prehrana malčkov, priporočila, kognitivni razvoj, brezglutenska prehrana, gluten, kalij, fosfat, natrij, kalcij, vitamin C, postopki shranjevanja živil, nočno delo, mikrobiota, probiotične bakterije, probiotični izdelki, vegetarijanska prehrana, jedilniki, kašasta dieta, hranilna ustreznost, energijska ustreznost, dieta, kronična ledvična odpoved, laboratorijski testi, uporabnice varne hiše, raziskava, zdravo prehranjevanje, psihološki testi, posledice, klorogenska kislina, diterpeni, melanoidi, GLUT 1, priročnik, zaključna projektna naloga, mišična masa, telesna aktivnost, aerobni trening, hidracija, redukcija telesne mase, diete, astronavti, vesolje, astronavtska prehrana, kofein, promocija zdravja na delovnem mestu, uvajanje čvrste hrane na željo otroka, prehransko programiranje, 1000 dni, FIGO smernice, dopolnilna prehrana, dojenček, mlečne maščobe, sadje, polifenoli, stročnice, tehnološki postopki, prednosti uživanja rib, intervencija, biomarkerji, maščobno-kislinski sestav, uživanje rib, kritična hranila, veganski način prehranjevanja, prehranska priporočila, bbolezenska stanja, fermentacija, mlečni izdelki, žitne kaše, trajnostna prehrana, rastlinska prehrana, vpliv na okolje, alergije pri dojenčkih, alergije na hrano, škrobna živila, termična obdelava, prehrana dojenčkov, pisarniški delavci, delavci na terenu, lastnosti, toksičnost, mleko, zelišča, začimbe, krom, oksidativni stres, krvni sladkor, rastlinska olja, maščobna kislina, razlogi, bolnišnica, bolniki, veganstvo, neješčnost, ostanki hrane na krožnikih, življenjski slog, zdravniki, Slovenija, otroci, policisti, zdravilišča, javno zdravje, debelost, antropometrija, prehransko znanje, škrob, edukacija, starostniki, rakava obolenja, sladkorna bolezen tipa 2, prehransko presejanje, prehranska podpora, domovi za starejše, podhranjenost, prehranski ukrepi, vpliv prehrane na sarkopenijo in krhkost, poraba olj, sarkopenija, prehrana starostnika, dietetik, in vitro meso, kobalamin, vegetarijanstvo, hipertermija, vitamin B12, rastlinske beljakovine, ekološka ozaveščenost, neofobija, etnomofagija, preprečevanje
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici