Lupa

Statistics of RUP

A- | A+ | Print

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Darja Barlič-Maganja

Together there are 160 keywords, that are appearing 205 times.
23 of them (14.38 % of all) appear more than once, together appearing 68 times (33.17 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
8x11.76%prehranska dopolnila
7x10.29%diplomske naloge
5x7.35%zaključne projektne naloge, prehrana
4x5.88%bolnišnične okužbe, zdravstveni delavci
3x4.41%probiotiki
2x2.94%higiena rok, zelišča, MRSA, zdravilne rastline, medicinske sestre, cepljenje, menopavza, imunski sistem, debelost, simptomi, antioksidanti, zdravstvena nega, varnost, okužbe, omega 3, magistrske naloge
1xžižole, granatna jabolka, endotoksini, disbioza, mandlji, fenolne spojine, čaji, fitness centri, medicinski pripomočki, hidravija, zdravje, diareja, tveganje za zdravje, črevesna mikrflora, črevesni mikrobiom, kirurška rana, črevesna disbioza, uporaba, nosečnost, nosečnice, prosti radikali, možgani in mikrobioto, glukokortikoidi, črevesna mikrobiota, prebiotiki, os med črevesjem, antibiotiki, mikrobiološka obremenitev, osteortritis, bakterije, bolnišnična higiena, osrednji venski kateter, Straphylococcus aureus, dom starejših, gastroenteritis, preprečevanje okužb, dom upokojencev, enota intenzivne terapije, standardi kakovosti zdravstvene nege, sladkorna bolezen, negovalne diagnoze, pacienti, zdravstvena vzgoja, cepiva, Rotavirus, higiena, kalicivirusne okužbe, imunizacija, ribje olje, športniki, sklepni hrustanec, fosfolipidi, esencialne maščobne kisline, dejavniki tveganja, sodobne obloge, krilovo olje, glukozamin, hondroitin sulfat, protokol CVK, pilotna študija, respiratorne okužbe, centralni venski kateter, ESBL-pozitivne bakterije, zdravljenje, pacient, okužba, oksidanti, tetanus, intenzivna nega, C. tetani, teniaza, amebiaza, kontaminacija s hrano in vodo, Chagasova bolezen, prehranska dopolnila za zmanjševanje telesne mase, zmanjševanje telesne mase, laktozna intoleranca, fermentirana živila, lymska borelioza, zeleni čaj, kognitivni upad, vitamini in minerali, polifenoli, zoonoze, kolagen, uporaba konzervansov v živilih, kvar živil, prednosti uporabe konzervansov, konzervansi, kožne spremembe/poškodbe, osebna varovalna oprema, SARS-CoV-2, splošno poznavanje konzervansov, mikrobiota, medicinske gobe, goba čaga, osteoporoza, gobe v onkologiji, črevesje, celiakija, gluten, podnebne spremembe, klopi, kanabidiol, endokanabinoidni sistem, odmerek, medicinska sestra, otrok, varna hrana, sladkorna bolezen tipa 1, neželeni stranski učinki, živilska industrija, fitoestrogeni, prehranske intervencije, maščobne kisline, biocid, vodikov peroksid, mikroorganizmi, sterilizacija, podaljševanje obstojnosti živil, ozoniranje, prehransko dopolnilo, vitamin D2, vitamin D3, metaanaliza, rastlinski nootropiki, preventiva, upad kognitivnih sposobnosti, anksioznost, neplodnost, hranila, ozon, minerali, vitamini, visoka telesna masa, plodnost, nenasičene maščobne kisline
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica