Ključne besede: kruh, droži, fermentacija, celiakija, začetna kulturaObjavljeno v RUP: 25.04.2024; Ogledov: 57; Prenosov: 0 Povezava na datoteko
Ključne besede: vrtec, učenje na prostem, medpodročno povezovanje, narava, gibanjeObjavljeno v RUP: 10.04.2024; Ogledov: 228; Prenosov: 13 Celotno besedilo (1,16 MB)
Ključne besede: nestrukturirani učni pripomočki, gibalne dejavnosti, ustvarjalnost, motivacija, otrokov razvojObjavljeno v RUP: 16.11.2023; Ogledov: 395; Prenosov: 6 Celotno besedilo (521,05 KB)
Ključne besede: čutila, človeško telo, razvoj čutil, izkustveno učenje, zgodnje učenje naravoslovjaObjavljeno v RUP: 24.10.2023; Ogledov: 373; Prenosov: 11 Celotno besedilo (3,00 MB)
Ključne besede: škotsko govedo, meso, kvaliteta, hranilna vrednostObjavljeno v RUP: 20.09.2023; Ogledov: 494; Prenosov: 15 Celotno besedilo (811,00 KB)
Ključne besede: mikrozelenjava, hranilna vrednost, senzorična vrednost, uporabaObjavljeno v RUP: 19.09.2023; Ogledov: 435; Prenosov: 24 Celotno besedilo (620,51 KB)
Ključne besede: grozdne tropine, fenolne spojine, prehranske vlaknine, antioksidantiObjavljeno v RUP: 19.09.2023; Ogledov: 619; Prenosov: 14 Celotno besedilo (1,02 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: presnovni sindrom, antioksidativni učinek, hiperlipidemija, hipertenzija, sladkorna bolezenObjavljeno v RUP: 14.08.2023; Ogledov: 454; Prenosov: 25 Celotno besedilo (1,27 MB)
Ključne besede: soja, okara, izboljšava hranilne vrednosti izdelka, izboljšava senzorične vrednosti izdelkaObjavljeno v RUP: 11.08.2023; Ogledov: 531; Prenosov: 13 Celotno besedilo (1,73 MB)
Ključne besede: izkustveno učenje, naravoslovje, barve in barvila, naravna barvila, predšolski otrociObjavljeno v RUP: 22.06.2023; Ogledov: 644; Prenosov: 24 Celotno besedilo (1,96 MB)