Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 6 / 6
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Spodbujanje kakovosti v prehrambenem gostinstvu, primer obratov v ruralnem okolju
Maja Uran Maravić, Marko Kukanja, 2015, samostojni znanstveni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji

Najdeno v: osebi
Ključne besede: kakovost storitev, zadovoljstvo gostov, prehrambeno gostinstvo, znak kakovosti, ruralno okolje
Objavljeno: 15.10.2015; Ogledov: 1693; Prenosov: 40
URL Polno besedilo (0,00 KB)

2.
Operational crisis management techniques in the catering industry in times of recession
Tanja Planinc, Marko Kukanja, 2013, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: recession, crisis management, catering industry, municipality of Piran
Objavljeno: 21.12.2015; Ogledov: 1536; Prenosov: 55
URL Polno besedilo (0,00 KB)

3.
Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
Marko Kukanja, 2015, samostojni znanstveni sestavek ali poglavje v monografski publikaciji

Najdeno v: osebi
Ključne besede: kakovost, klasifikacija, menedžment kakovosti, prehrambeni obrati, Slovenija, trženjski splet
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1357; Prenosov: 25
URL Polno besedilo (0,00 KB)

4.
Restaurant quality, a cross-national comparison between two neighbouring North Mediterranean domestic customers´ perspective
Marko Kukanja, Tanja Planinc, 2015, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: domestic customers, restaurant industry, service quality, DINESERV, Opatija, Portorož
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1117; Prenosov: 17
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
Restaurant quality measurement based on marketing factors, the managers´ perspective
Marko Kukanja, 2015, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: restaurant quality, service quality management, F&B management, marketing mix, Slovenia
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1190; Prenosov: 20
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

6.
Ensuring restaurant quality and guests' loyalty
Marko Kukanja, Doris Gomezelj Omerzel, Borut Kodrič, 2016, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: F&B management, loyalty, marketing mix, restaurant quality
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1636; Prenosov: 66
URL Polno besedilo (0,00 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici