Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 9 / 9
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Prehod na evro in gibanje cen v gostinstvu
Sergej Gričar, 2009, magistrsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: evro, cene, turizem, gostinstvo, storitve, povpraševanje, stroški dela, inflacija
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 1805; Prenosov: 52
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Determinants of agro-food price developments in Slovenia
Štefan Bojnec, Sergej Gričar, 2010, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: agro-food chain, food prices, economic recession, Euro, Slovenia
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 1312; Prenosov: 20
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Analiza dinamike cen v gostinstvu
Sergej Gričar, 2012, doktorska disertacija

Najdeno v: osebi
Ključne besede: gostinstvo, cene, regulacija cen, sezonskost, časovne vrste, metoda glavnih komponent, kointegracija z modelom korekcijskega odstopanja, Slovenija, disertacije
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 1975; Prenosov: 84
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

4.
Wages in hospitality industry and hospitality industry entrepreneurship development
Sergej Gričar, Štefan Bojnec, 2011, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Najdeno v: osebi
Ključne besede: tourism, hospitality industry, services, Slovenia
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 1405; Prenosov: 27
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
Determinants of agro-food price changes in Slovenia
Sergej Gričar, Štefan Bojnec, 2012, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: živilska veriga, hrana, cene, recesija, evro, Slovenija
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 1347; Prenosov: 43
URL Polno besedilo (0,00 KB)

6.
Vpliv dejavnikov poniudbe in povpraševanja na cene v gostinstvu
Sergej Gričar, Štefan Bojnec, 2010, izvirni znanstveni članek

Opis: Z metodo glavnih komponent smo ugotovili dve skupni komponenti, s katerima je mogoče pojasniti skupne dejavnike analiziranih spremenljivk, in sicer splošna raven cen in plače v gostinstvu ter uvedba evra, stabilnost cen v evrih in povpraševanje po gostinskih storitvah. z multiplo regresijsko analizo je bilo ugotovljeno, da so cene gostinskih storitev kratkoročno pozitivno in statistično značilno povezane z uvedbo evra, povpraševanjem po gostinskih storitvah in rastjo cen hrane in brezalkoholnih pijač kot vmesnimi stroški vlokov (inputov). Uporabljeni so mesečni podatki Statističnega urada Republike Slovenije od leta 2000 do leta 2007.
Najdeno v: osebi
Ključne besede: hrana, cene, gostinstvo, evro, stroški dela, inflacija, Slovenija
Objavljeno: 10.07.2015; Ogledov: 1028; Prenosov: 5
URL Polno besedilo (0,00 KB)

7.
Dejavniki gibanja cen v gostinstvu
Štefan Bojnec, Sergej Gričar, 2009

Najdeno v: osebi
Objavljeno: 21.12.2015; Ogledov: 850; Prenosov: 28
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

8.
Comparative analysis of tourism-led growth in Slovenia and Montenegro
Sergej Gričar, Štefan Bojnec, Vesna Karadžić, Svetlana Rakočević, 2016, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: osebi
Ključne besede: Slovenia, Montenegro, causality, tourism, economic growth
Objavljeno: 03.04.2017; Ogledov: 627; Prenosov: 40
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

9.
Innovation companies led GDP growth Slovenia and Croatia
Violeta Sugar, Štefan Bojnec, Sergej Gričar, 2016, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Najdeno v: osebi
Ključne besede: dynamics of entrepreneurship, subsidies, small entrepreneurship
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1063; Prenosov: 23
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici