Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Roasting intensity of naturally low-caffeine Laurina coffee modulates glucose metabolism and redox balance in humans
Filippo Giorgio Di Girolamo, Sara Mazzucco, Roberta Situlin, Nina Mohorko, Zala Jenko Pražnikar, Ana Petelin, Marcello Tence, Rado Pišot, Luciano Navarini, Gianni Biolo, 2016, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...coffee, oxidative stress, roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids,...
Ključne besede: coffee, oxidative stress, roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1265; Prenosov: 28
URL Polno besedilo (0,00 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici