Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje
Katarina Adamič, 2018, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...hrana, vedenje potrošnika, odnos potrošnika do hrane, zmanjševanje količin zavržene hrane...
Ključne besede: zavržena hrana, vedenje potrošnika, odnos potrošnika do hrane, zmanjševanje količin zavržene hrane
Objavljeno: 31.07.2018; Ogledov: 463; Prenosov: 43
.pdf Polno besedilo (784,87 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici