Ključne besede: hrana, zavržena hrana, kvar živil, mikroorganizmi, mikrobiološko kvarjenjeObjavljeno v RUP: 07.07.2021; Ogledov: 1185; Prenosov: 64 Celotno besedilo (971,45 KB)
Ključne besede: kontaminacija delovnih oblačil, patogeni mikroorganizmi, zdravstveno osebjeObjavljeno v RUP: 10.09.2020; Ogledov: 1570; Prenosov: 81 Celotno besedilo (879,39 KB)
Ključne besede: živilska industrija, mikroorganizmi, sterilizacija, oksidanti, vodikov peroksid, biocid, zaključne projektne nalogeObjavljeno v RUP: 08.05.2020; Ogledov: 2298; Prenosov: 109 Celotno besedilo (920,04 KB)
Ključne besede: diplomske naloge, Helicobacter pylori, prebavila, mikroorganizmi, želodec, bolezni želodca, paraziti, urea dihalni test, zdravstvena vzgoja, medicinske sestreObjavljeno v RUP: 18.03.2019; Ogledov: 1772; Prenosov: 102 Celotno besedilo (5,14 MB)
Ključne besede: fotoavtotrofni mikroorganizmi, cianobakterije, klorofil a, petola, konciranje, Sečoveljske solineObjavljeno v RUP: 10.07.2015; Ogledov: 4319; Prenosov: 15 Povezava na celotno besedilo