Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Manufacturing fit-for-purpose paper packaging containers with controlled biodegradation rate by optimizing addition of natural fillers
Avtorji:
ID
Sandak, Anna Malgorzata
(Avtor)
ID
Sandak, Jakub Michal
(Avtor)
ID
Modzelewska, Izabela
(Avtor)
Datoteke:
https://rd.springer.com/article/10.1007%2Fs10570-018-02235-6
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:
IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:
waste paper
,
paper pots
,
cereal bran
,
degradation rate
,
soil
,
FT-NIR
Leto izida:
2019
Št. strani:
str. 1-16
PID:
20.500.12556/RUP-10108
UDK:
630*8
ISSN pri članku:
0969-0239
DOI:
10.1007/s10570-018-02235-6
COBISS.SI-ID:
1541022404
Datum objave v RUP:
13.02.2019
Število ogledov:
2352
Število prenosov:
157
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Cellulose
Skrajšan naslov:
Cellulose
Založnik:
Chapman & Hall, Kluwer Academic Publishers
ISSN:
0969-0239
COBISS.SI-ID:
512098329
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj