Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehrana in tipične jedi v Vipavski dolini med vojnama : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:Čehovin, Tjaša (Avtor)
Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Cehovin_Tjasa_ZAKLJUCNA_PROJEKTNA_NALOGA.pdf (618,58 KB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zdrava prehrana, tradicionalna kuhinja, vipavska kuhinja, vsakdanji jedilnik, praznični jedilnik
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Čehovin]
Št. strani:VII, 39 str., [1] f. pril.
Izvor:Izola
UDK:613.2
COBISS_ID:1539506884 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:280
Število prenosov:19
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutrutuion and typical dishes on Vipava valley between the wars

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici