Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehrana in tipične jedi v Vipavski dolini med vojnama : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Čehovin, Tjaša (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Cehovin_Tjasa_ZAKLJUCNA_PROJEKTNA_NALOGA.pdf (618,58 KB)
MD5: 34C3D2D86D0FFB9D7E92968A7BDCB647
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zdrava prehrana, tradicionalna kuhinja, vipavska kuhinja, vsakdanji jedilnik, praznični jedilnik
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[T. Čehovin]
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Št. strani:VII, 39 str., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-10166 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:1539506884 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:1921
Število prenosov:75
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutrutuion and typical dishes on Vipava valley between the wars


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici