Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Funkcionalna živila v Sloveniji in na Norveškem : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Rožman, Katja (Avtor)
ID Poklar Vatovec, Tamara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Žvanut, Boštjan (Komentor)
Datoteke:.pdf Funkcionalna_zivila_v_Sloveniji_in_na_Norveskem_Rozman_K[BZ].pdf (913,60 KB)
MD5: 2FAA18F556B6540DB3618FAC06D5758C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:funkcionalna živila, zdrava prehrana, probiotiki, antioksidanti
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[K. Rožman]
Leto izida:2013
Leto izvedbe:2013
Št. strani:VI, 48 f., [7] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-10190 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2(497.4+481)
COBISS.SI-ID:512412217 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:2606
Število prenosov:104
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Use of functional food in Slovenia and in Norway


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici