Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv n-3 in n-6 večkrat nenasičenih maščobnih kislin v hrani na razvoj aterosklerotičnih sprememb žilne stene - pregled znanstvenih raziskav : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Novak, Simon (Avtor)
ID Plazar, Nadja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Simon_Novak_-_Vpliv_n-3_in_n-6_veckrat_nenasicenih_mascobnih_kislin_v_hrani_na_razvoj_aterosklero.pdf (500,51 KB)
MD5: 0A57B345E6364D62F799DCD5AE50E3EA
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:maščobne kisline, srčne bolezni, debelost, prehranska priporočila
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[S. Novak]
Leto izida:2013
Leto izvedbe:2013
Št. strani:VI, 36 f.
PID:20.500.12556/RUP-10236 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:616.13-004.6:613.2
COBISS.SI-ID:512412473 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:2179
Število prenosov:67
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effect of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in food on atherosclerotic changes - review of scientific research


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici