Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Vpliv n-3 in n-6 večkrat nenasičenih maščobnih kislin v hrani na razvoj aterosklerotičnih sprememb žilne stene - pregled znanstvenih raziskav : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:
ID
Novak, Simon
(Avtor)
ID
Plazar, Nadja
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
Simon_Novak_-_Vpliv_n-3_in_n-6_veckrat_nenasicenih_mascobnih_kislin_v_hrani_na_razvoj_aterosklero.pdf
(500,51 KB)
MD5: 0A57B345E6364D62F799DCD5AE50E3EA
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
maščobne kisline
,
srčne bolezni
,
debelost
,
prehranska priporočila
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[S. Novak]
Leto izida:
2013
Leto izvedbe:
2013
Št. strani:
VI, 36 f.
PID:
20.500.12556/RUP-10236
UDK:
616.13-004.6:613.2
COBISS.SI-ID:
512412473
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
2179
Število prenosov:
67
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effect of n-3 and n-6 polyunsaturated fatty acids in food on atherosclerotic changes - review of scientific research
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj