Naslov: | Percepcija uporabe nanotehnologije v živilih : [zaključna projektna naloga] |
---|
Avtorji: | ID Kogovšek, Urša (Avtor) ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... ID Babnik, Katarina (Komentor) |
Datoteke: | Ursa_Kogovsek_zakljucna_naloga_tisk.pdf (734,39 KB) MD5: D0185ADB51D9F8EE57058635B746E238
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Zaključna naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | nanotehnologija, nanohrana, percepcija, stališča, splošna populacija |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [U. Kogovšek] |
---|
Leto izida: | 2016 |
---|
Leto izvedbe: | 2016 |
---|
Št. strani: | VI, 40 str., [4] f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-10250 |
---|
UDK: | 620.3 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1538639044 |
---|
Datum objave v RUP: | 18.03.2019 |
---|
Število ogledov: | 2275 |
---|
Število prenosov: | 77 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |