Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Sugars and sweeteners : structure, properties and in silico modeling
Avtorji:
ID
Janežič, Dušanka
(Avtor)
ID
Jäntschi, Lorentz
(Avtor)
ID
Bolboacǎ, Sorana D.
(Avtor)
Datoteke:
http://www.eurekaselect.com/165701/article
Jezik:
Angleški jezik
Vrsta gradiva:
Neznano
Tipologija:
1.02 - Pregledni znanstveni članek
Organizacija:
IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:
monosaccharides
,
disaccharides
,
glucose isomers
,
carbohydrates
,
diet
,
quantitative structure-taste rela- tionships (QSTR)
Leto izida:
2019
Št. strani:
str. 1-16
Številčenje:
#Vol. #26
PID:
20.500.12556/RUP-11171
UDK:
54
ISSN pri članku:
1875-533X
DOI:
10.2174/0929867325666180926144401
COBISS.SI-ID:
1541172932
Datum objave v RUP:
03.04.2019
Število ogledov:
2108
Število prenosov:
240
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Gradivo je del revije
Naslov:
Current medicinal chemistry
Založnik:
Bentham Science
ISSN:
1875-533X
COBISS.SI-ID:
6359359
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj