Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Dejavniki oblikovanja, ohranjanja in preoblikovanja prehranskih vzorcev : zaključna naloga
Avtorji:ID Plavšič, Brina (Avtor)
ID Ženko, Ernest (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL https://www.famnit.upr.si/sl/studij/zakljucna_dela/view/805
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:prehranski vzorci, prehranske preference, prehranske odločitve, zgodnji razvoj, prehranske navade, motivacija
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[B. Plavšič]
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Št. strani:VI, 31 f.
PID:20.500.12556/RUP-11172 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2(043.2)
COBISS.SI-ID:1541177028 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:03.04.2019
Število ogledov:2575
Število prenosov:47
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Factors of formation, maintenance and transformation of eating habits
Ključne besede:eating patterns, food preferences, food choices, early development, eating habits, motivation


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici