Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv uživanja kefirja in mleka na črevesno prepustnost : magistrska naloga
Avtorji:ID Šik Novak, Karin (Avtor)
ID Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Jenko Pražnikar, Zala (Komentor)
Datoteke:.pdf NOVAK_KARIN.pdf (1,51 MB)
MD5: 13AB530BA2A89ABFAED181A6D8CDD9FF
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:kefir, mleko, črevesje, črevesna prepustnost, magistrske naloge
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[K. Novak]
Leto izida:2019
Leto izvedbe:2019
Št. strani:VI, 44 str.
PID:20.500.12556/RUP-12123 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.1/.3:612.33
COBISS.SI-ID:1541728708 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:06.12.2019
Število ogledov:2267
Število prenosov:168
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici