Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv uživanja čili paprik in kapsaicina na telesno sestavo in biokemijske parametre : magistrska naloga
Avtorji:ID Zagorc, Matic (Avtor)
ID Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Zagorc_Matic_i2020.pdf (622,05 KB)
MD5: 5BF16555A465B90EA036945C3E194F69
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:prehrana, hrana, čili paprike, kapsaicin, telesna sestava, glukoza, lipidi, magistrske naloge
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[M. Zagorc]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:VII, 59 str.
PID:20.500.12556/RUP-12487 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:1542066628 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:08.04.2020
Število ogledov:2616
Število prenosov:239
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici