Lupa

Izpis gradiva

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv uživanja čili paprik in kapsaicina na telesno sestavo in biokemijske parametre : magistrska naloga
Avtorji:Zagorc, Matic (Avtor)
Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Zagorc_Matic_i2020.pdf (622,05 KB)
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:prehrana, hrana, čili paprike, kapsaicin, telesna sestava, glukoza, lipidi, magistrske naloge
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[M. Zagorc]
Št. strani:VII, 59 str.
Izvor:Izola
UDK:613.2
COBISS_ID:1542066628 Povezava se odpre v novem oknu
Število ogledov:364
Število prenosov:113
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
Področja:Gradivo ni uvrščeno v področja.
:
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share

Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

izpis_zaKomentiranje

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici