Naslov: | Vpliv uživanja čili paprik in kapsaicina na telesno sestavo in biokemijske parametre : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Zagorc, Matic (Avtor) ID Petelin, Ana (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | FVZ_Zagorc_Matic_i2020.pdf (622,05 KB) MD5: 5BF16555A465B90EA036945C3E194F69
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | prehrana, hrana, čili paprike, kapsaicin, telesna sestava, glukoza, lipidi, magistrske naloge |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [M. Zagorc] |
---|
Leto izida: | 2020 |
---|
Leto izvedbe: | 2020 |
---|
Št. strani: | VII, 59 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-12487 |
---|
UDK: | 613.2 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1542066628 |
---|
Datum objave v RUP: | 08.04.2020 |
---|
Število ogledov: | 2616 |
---|
Število prenosov: | 239 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |