Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prevzemanje besed iz tujih jezikov na področju gastronomske terminologije in njihovo podomačevanje : analiza tiskanih kuharskih priročnikov
Avtorji:ID Hlede, Miha (Avtor)
ID Volk, Jana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Hlede-Miha-SLO.pdf (716,38 KB)
MD5: 6A224BF6F8FBBEDACDC0979E9B8BB2E9
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo diplomskega seminarja/zaključno seminarsko delo/naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
Ključne besede:prevzete besede, slovenščina, pisno podomačevanje, slovenski pravopis, kuharski priročniki, kulinarika, zaključna dela
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[M. Hlede]
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Št. strani:71 str.
PID:20.500.12556/RUP-12624 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:811.163.6'373.45:641.55(083.12)
COBISS.SI-ID:1539456196 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.06.2020
Število ogledov:1581
Število prenosov:104
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:loanwords, Slovenian language, written nativization, Slovene orthography, cookbooks, cuisine


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici