Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Characterization of olive oils used as medium in canned fish
Avtorji:ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor)
ID Butinar, Bojan (Avtor)
ID Schwarzkopf, Matthew (Avtor)
ID Bučar-Miklavčič, Milena (Avtor)
Datoteke:URL https://lupinepublishers.com/food-and-nutri-journal/fulltext/characterization-of-olive-oils-used-as-medium-in-canned-fish.ID.000151.php
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:canned fish, olive oil, phenolic compounds
Leto izida:2020
Št. strani:str. 302-306
Številčenje:#Vol. #3, #iss. #1
PID:20.500.12556/RUP-12760 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:665.327.3
ISSN pri članku:2638-6070
DOI:10.26493/1855-3974.219310.32474/SJFN.2020.03.000151 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:20876035 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:02.07.2020
Število ogledov:1693
Število prenosov:114
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Scholarly journal of food and nutrition
Skrajšan naslov:Sch. j. food nutr.
Založnik:Lupine Publishers
ISSN:2638-6070
COBISS.SI-ID:16653827 Povezava se odpre v novem oknu

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:konzervirani ribji izdelki, oljčno olje, fenolne spojine


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici