Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Fenolne spojine v zavržkih predelave paradižnika, oljne ogrščice, oljke in sladke pomaranče : zaključna naloga
Avtorji:ID Bizjak, Špela (Avtor)
ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL https://www.famnit.upr.si/sl/studij/zakljucna_dela/view/920
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
Ključne besede:fenolne spojine, zavržki, paradižnik, oljna ogrščica, oljka, sladka pomaranča
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[Š. Bizjak]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:VIII, 36 f.
PID:20.500.12556/RUP-13994 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:547.56(043.2)
COBISS.SI-ID:27019523 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:04.09.2020
Število ogledov:1515
Število prenosov:15
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Phenolic compounds in by products of processing tomato, rapeseed, olive and sweet orange
Ključne besede:phenolic compounds, discards, tomatoes, rapeseed, olive, sweet orange


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici