Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uporaba ozona pri pripravi živil : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Piskač, Andrej (Avtor)
ID Barlič-Maganja, Darja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Kovač, Boris (Komentor)
Datoteke:.pdf FVZ_Piskac_Andrej_i2020.pdf (643,62 KB)
MD5: 93FF6141BC361EFCFFF431AF0B5A1D5B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:ozon, ozoniranje, podaljševanje obstojnosti živil, varna hrana
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Piskač]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 40 str.))
PID:20.500.12556/RUP-14095 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641:546.214
COBISS.SI-ID:29995267 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:29.09.2020
Število ogledov:1331
Število prenosov:58
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici