Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Trajnostna predelava odpadkov predelave grozdja v izdelke z visoko dodano vrednostjo : magistrska naloga
Avtorji:ID Antolin, Jerica (Avtor)
ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Pucko_Antolin_Jerica_20200922.pdf (1,67 MB)
MD5: F3D113C9719F18062941F85BB76122AC
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:grozdne tropine, odpadki, novi izdelki, ekstrakcija, antioksidant
Kraj izida:Koper
Kraj izvedbe:Koper
Založnik:[J. Pučko Antolin]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:XI, 57 str., [2] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-14341 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:628.4:330.143.2(043.2)
COBISS.SI-ID:29260803 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:20.11.2020
Število ogledov:1500
Število prenosov:184
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:grape marc, waste, new product, extraction, antioxidant


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici