Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Kulinarika Krasa in Brkinov v turistični ponudbi : zaključni projekt
Avtorji:ID Renčelj, Anja (Avtor)
ID Kerma, Simon (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Renčelj, Stanislav (Komentor)
Datoteke:.pdf FTS_Rencelj_Anja_i2016.pdf (1,44 MB)
MD5: 55B3F50D471991463E8A1D2678B4715D
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:kulinarika, Kras, Brkini, gostinstvo
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[A. Renčelj]
Leto izida:2016
Leto izvedbe:2016
Št. strani:VI, 53 f.
PID:20.500.12556/RUP-15117 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641/642(497.4)(043.2)
COBISS.SI-ID:9059992 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:22.01.2021
Število ogledov:1074
Število prenosov:42
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici