Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Uvajanje kulinaričnih novosti in inovacij v Sloveniji : zaključni projekt
Avtorji:
ID
Horvat, Eva
(Avtor)
ID
Križaj, Dejan
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
FTS_Horvat_Eva_i2017.pdf
(627,54 KB)
MD5: 5EE04865ACBB2618446D28A677C893F7
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Zaključna naloga
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:
turizem
,
kulinarika
,
sejmi
,
inovacije
Kraj izida:
Portorož
Kraj izvedbe:
Portorož
Založnik:
[E. Horvat]
Leto izida:
2017
Leto izvedbe:
2017
Št. strani:
IV, 34 f.
PID:
20.500.12556/RUP-15209
UDK:
338.48:641/642
COBISS.SI-ID:
1539284164
Datum objave v RUP:
29.01.2021
Število ogledov:
1400
Število prenosov:
52
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj