Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uvajanje kulinaričnih novosti in inovacij v Sloveniji : zaključni projekt
Avtorji:ID Horvat, Eva (Avtor)
ID Križaj, Dejan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FTS_Horvat_Eva_i2017.pdf (627,54 KB)
MD5: 5EE04865ACBB2618446D28A677C893F7
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:turizem, kulinarika, sejmi, inovacije
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[E. Horvat]
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Št. strani:IV, 34 f.
PID:20.500.12556/RUP-15209 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:338.48:641/642
COBISS.SI-ID:1539284164 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:29.01.2021
Število ogledov:1045
Število prenosov:48
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici