Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Slovenska začimbna šatulja kot kulinarični spominek : zaključni projekt
Avtorji:ID Lukavečki, Petra (Avtor)
ID Planinc, Saša (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FTS_Lukavecki_Petra_i2013.pdf (1,11 MB)
MD5: EF77716E47931BE82EBBE06C8092225B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[P. Lukavečki]
Leto izida:2013
Leto izvedbe:2013
Št. strani:VI, 45 f.
PID:20.500.12556/RUP-15321 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641.88:664.5:688.3(497.4)
COBISS.SI-ID:1479646 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:05.02.2021
Število ogledov:927
Število prenosov:31
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici