Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Načrtovanje in ponudba jedi v vegetarijanskih restavracijah : diplomska naloga
Avtorji:ID Kverh, Renata (Avtor)
ID Skvarča, Marlena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FTS_Kverh_Renata_i2007.pdf (898,06 KB)
MD5: BED211E9E8385F0AF1BDC4804418CC2E
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:gostinska ponudba, kulinarika, alternativna prehrana, vegetarijanske jedi, prehranske navade, zdrava hrana, režimi prehranjevanja, način življenja, jedilniki, priprava jedi, senzorična kakovost, Vegedrom, Celica hostel, ankete, diplomske naloge
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[R. Kverh]
Leto izida:2007
Leto izvedbe:2007
Št. strani:XI, 71 f.
PID:20.500.12556/RUP-15362 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640.432:641.56-056.84
COBISS.SI-ID:3419512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:12.02.2021
Število ogledov:1445
Število prenosov:95
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici