Naslov: | Mleko in mlečni izdelki v pripravi jedi in v gostinski ponudbi Pomurja : diplomska naloga |
---|
Avtorji: | ID Gašparič, Bernarda (Avtor) ID Renčelj, Stanislav (Mentor) Več o mentorju... |
Datoteke: | FTS_Gasparic_Bernarda_i2007.pdf (1,92 MB) MD5: 3E571EC18BD4C5AC23C36334BA3CAC4C
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
|
---|
Ključne besede: | kulinarika, mleko, sir, skuta, prekmurska gibanica, mlečni izdelki, gastronomija, gostinska ponudba, promocija, Pomurje, diplomske naloge |
---|
Kraj izida: | Portorož |
---|
Kraj izvedbe: | Portorož |
---|
Založnik: | [B. Gašparič] |
---|
Leto izida: | 2007 |
---|
Leto izvedbe: | 2007 |
---|
Št. strani: | 68 f., [4] f. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-16299 |
---|
UDK: | 640.43:637.14(043.2) |
---|
COBISS.SI-ID: | 898014 |
---|
Datum objave v RUP: | 04.06.2021 |
---|
Število ogledov: | 1318 |
---|
Število prenosov: | 43 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |