Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Mleko in mlečni izdelki v pripravi jedi in v gostinski ponudbi Pomurja : diplomska naloga
Avtorji:ID Gašparič, Bernarda (Avtor)
ID Renčelj, Stanislav (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FTS_Gasparic_Bernarda_i2007.pdf (1,92 MB)
MD5: 3E571EC18BD4C5AC23C36334BA3CAC4C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
Ključne besede:kulinarika, mleko, sir, skuta, prekmurska gibanica, mlečni izdelki, gastronomija, gostinska ponudba, promocija, Pomurje, diplomske naloge
Kraj izida:Portorož
Kraj izvedbe:Portorož
Založnik:[B. Gašparič]
Leto izida:2007
Leto izvedbe:2007
Št. strani:68 f., [4] f. pril.
PID:20.500.12556/RUP-16299 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:640.43:637.14(043.2)
COBISS.SI-ID:898014 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:04.06.2021
Število ogledov:1323
Število prenosov:43
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici