Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Radkovič, Špela (Avtor)
ID Kranjc, Katja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Radkovic_Spela_i2021.pdf (971,45 KB)
MD5: 7CBDC5C3F565997FFF5C07AB6BA2CA2C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo diplomskega projekta/projektno delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:hrana, zavržena hrana, kvar živil, mikroorganizmi, mikrobiološko kvarjenje
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[Š. Radkovič]
Leto izida:2021
Leto izvedbe:2021
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VIII, 26 str.))
PID:20.500.12556/RUP-16724 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:615
COBISS.SI-ID:69479171 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:07.07.2021
Število ogledov:1953
Število prenosov:78
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
RADKOVIČ, Špela, 2021, Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano : zaključna projektna naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Izola : Š. Radkovič. [Dostopano 12 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=16724
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici