Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:HPLC-DAD-qTOF compositional analysis of the phenolic compounds present in crude tomato protein extracts derived from food processing
Avtorji:ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor)
ID Baker, Paul (Avtor)
ID Peeters, Kelly (Avtor)
ID Schwarzkopf, Matthew (Avtor)
ID Krienke, Dominik (Avtor)
ID Charlton, Adam (Avtor)
Datoteke:URL https://www.mdpi.com/1420-3049/26/21/6403
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Neznano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:IAM - Inštitut Andrej Marušič
Ključne besede:phenolic compounds, HPLC-DAD-qTOF, Solanum lycopersicum L., protein extracts, agricultural residues
Leto izida:2021
Št. strani:str. 1-12
Številčenje:Vol. 26, iss. 21
PID:20.500.12556/RUP-17047 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:54
ISSN pri članku:1420-3049
COBISS.SI-ID:82273795 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:26.10.2021
Število ogledov:987
Število prenosov:27
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Gradivo je del revije

Naslov:Molecules
Skrajšan naslov:Molecules
Založnik:MDPI
ISSN:1420-3049
COBISS.SI-ID:18462981 Povezava se odpre v novem oknu

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici