Naslov: | HPLC-DAD-qTOF compositional analysis of the phenolic compounds present in crude tomato protein extracts derived from food processing |
---|
Avtorji: | ID Miklavčič Višnjevec, Ana (Avtor) ID Baker, Paul (Avtor) ID Peeters, Kelly (Avtor) ID Schwarzkopf, Matthew (Avtor) ID Krienke, Dominik (Avtor) ID Charlton, Adam (Avtor) |
Datoteke: | https://www.mdpi.com/1420-3049/26/21/6403
|
---|
Jezik: | Angleški jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Neznano |
---|
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
---|
Organizacija: | IAM - Inštitut Andrej Marušič
|
---|
Ključne besede: | phenolic compounds, HPLC-DAD-qTOF, Solanum lycopersicum L., protein extracts, agricultural residues |
---|
Leto izida: | 2021 |
---|
Št. strani: | str. 1-12 |
---|
Številčenje: | Vol. 26, iss. 21 |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-17047 |
---|
UDK: | 54 |
---|
ISSN pri članku: | 1420-3049 |
---|
COBISS.SI-ID: | 82273795 |
---|
Datum objave v RUP: | 25.10.2021 |
---|
Število ogledov: | 1366 |
---|
Število prenosov: | 33 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |