Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Prehranski vzrok za nastanek sladkorne bolezni tipa 2 in vpliv prehrane na zdravljenje bolezni ter zapletov : zaključna projektna naloga
Avtorji:
ID
Virant, Ana
(Avtor)
ID
Petelin, Ana
(Mentor)
Več o mentorju...
Datoteke:
http://repozitorij.upr.si
FVZ_Virant_Ana_i2021.pdf
(1,01 MB)
MD5: 0812A9C294D678CE03CD810AF3285223
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Delo diplomskega projekta/projektno delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
diebetes tipa dve
,
sladkorna bolezen tipa dve
,
od maščobe odvisna inzulinska rezistenca
,
rastlinska prehrana in sladkorna bolezen
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[A. Virant]
Leto izida:
2021
Leto izvedbe:
2021
Št. strani:
1 spletni vir 81 datoteka PDF (V, 38 str.))
PID:
20.500.12556/RUP-17546
UDK:
616.379-008.64
COBISS.SI-ID:
89410307
Datum objave v RUP:
22.12.2021
Število ogledov:
1285
Število prenosov:
67
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj