Naslov: | Odnos potrošnikov do alternativnih virov beljakovin : magistrska naloga |
---|
Avtorji: | ID Gleščič, Erika (Avtor) ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... ID Žvanut, Boštjan (Komentor) |
Datoteke: | https://repozitorij.upr.si
FVZ_Glescic_Erika_i2022.pdf (1,27 MB) MD5: 83EF5E2579D95A5855C1FA6FEAE5BF0B
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | in vitro meso, ekološka ozaveščenost, neofobija, etnomofagija, rastlinske beljakovine |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [E. Gleščič] |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
Leto izvedbe: | 2022 |
---|
Št. strani: | 1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 52 str., [9] f. pril.)) |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-17796 |
---|
UDK: | 613.2 |
---|
COBISS.SI-ID: | 98329091 |
---|
Datum objave v RUP: | 22.02.2022 |
---|
Število ogledov: | 2419 |
---|
Število prenosov: | 81 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |