Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Odnos potrošnikov do alternativnih virov beljakovin : magistrska naloga
Avtorji:ID Gleščič, Erika (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Žvanut, Boštjan (Komentor)
Datoteke:URL https://repozitorij.upr.si
 
.pdf FVZ_Glescic_Erika_i2022.pdf (1,27 MB)
MD5: 83EF5E2579D95A5855C1FA6FEAE5BF0B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:in vitro meso, ekološka ozaveščenost, neofobija, etnomofagija, rastlinske beljakovine
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[E. Gleščič]
Leto izida:2022
Leto izvedbe:2022
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 52 str., [9] f. pril.))
PID:20.500.12556/RUP-17796 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:98329091 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:23.02.2022
Število ogledov:1683
Število prenosov:70
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici