Naslov: | Vključevanje tradicionalne kulinarike v turistično ponudbo na podeželju Zelenega krasa : magistrsko delo |
---|
Avtorji: | ID Božič Vidmar, Vesna (Avtor) ID Kerma, Simon (Mentor) Več o mentorju... ID Iskra, Dejan (Komentor) |
Datoteke: | FTS_Bozic_Vidmar_Vesna_i2022.pdf (1,25 MB) MD5: DDFDAD426BF6DCEB440E029E36443FD1
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Magistrsko delo/naloga |
---|
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
---|
Organizacija: | FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
|
---|
Ključne besede: | kulinarika, podeželje, tradicija, kulinarični turizem, Zeleni kras |
---|
Kraj izida: | Portorož |
---|
Kraj izvedbe: | Portorož |
---|
Založnik: | [V. Božič Vidmar] |
---|
Leto izida: | 2022 |
---|
Leto izvedbe: | 2022 |
---|
Št. strani: | VII, 97 str., [2] str. pril. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-18482 |
---|
UDK: | 641.5:338.48(043.2)(497.4Kras) |
---|
COBISS.SI-ID: | 115334403 |
---|
Datum objave v RUP: | 08.08.2022 |
---|
Število ogledov: | 2002 |
---|
Število prenosov: | 76 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |